Vi går inn med hud og hår for mindre juks i flaskene du har på badet.

C si hallo til nye såper for hele deg! Ikke noe juks, den grønne tornadoen har gått inn for saken med hud og hår; kort eller langt. C bruker ikke syntetiske vaskestoffer, parfyme, farge eller rare navn som ftalater så du ikke behøver å være kjemiker for å forstå etiketten; såpene er også veganske.

Takk for tilliten.

 

hud & hår

Showing 7 products

 • sjampo

  C sjampo er mild og lukter vilt godt. Av urter og blomster som ikke er sprøytet, sertifisert økologisk av ecocert. Nå er den tilbake med færre ingredienser. Om du er lys eller mørk, rødrev eller sølvrev, så er det lov å bruke hodet. Du får en ren manke på et blunk, den skummer supergodt og kan brukes av alle hårtyper.

  kr 249,00
 • balsam

  Balsam for sjelen kan vi kanskje ikke påberope oss at vi har laget, men vi kan i det minste hjelpe småfrynsete tørt nordisk hår. Et sted må man jo begynne.

  Pumpe fåes separat.

  kr 249,00
 • dusjgele

  Plutselig ba renslige folk meg om å lage ukompliserte såper til dusjen, som lukter godt og ikke skader barn, bestemødre eller livet i havet. Du kan også ta deg et bad med denne, et par spiseskjeer er nok til et badekar.

  Pumpe fåes separat

  kr 199,00
 • sjamposåpestykke

  Forpakninger er den nye økologien. Vi har kun beholdt de naturlige ingrediensene, vann tilsetter du selv. Og når den er brukt opp er det ingenting å kaste eller gjenvinne. Varer til rundt 50 hårvasker eller rundt 4 måneder dersom du vasker håret annenhver dag.

  kr 199,00
 • C håndsåpe 250ml

  En ultramild håndsåpe som du blir renere og sunnere av. Ikke dårlig bare det? Og så lukter det så godt fordi vi har våre egne spesialblandete naturlige økoparfymer i så du skal få et lite aroma-kick.

  kr 159,00
 • håndsåpe refill

  En ultramild håndsåpe som du blir renere og sunnere av. Ikke dårlig bare det? Dere har spurt om å få refill og her er den. Og ikke i hvilken som helst forpakning. Denne flasken er nemlig ikke som alle andre, noen har tenkt på hva som skjer når den kastes. Flasken er laget av 100% resirkulert papp og avispapir.

  kr 349,00
 • håndkrem

  Norge har et barskt klima og vi trenger smøring som er tilpasset vind, vær og tørr inneluft. Elefanter er ålreite dyr, men vi vil ikke ha elefanthud. Det slipper du med denne rike universalkremen. Fin om dagen og topp om natten på både hender og føtter

  kr 249,00

Showing 7 products