tøyvask

kr 199,00

Lagerstatus: Utsolgt

Rent tøy og ren samvittighet?

Her er både form og innhold tenkt på; ingen gufne greier i i det supermilde vaskemidlet som kan brukes til alle stoffer på alle temperaturer, selvfølgelig også ull, silke og kasjmir. Bruk maks en kork (40ml) per maskin, da har du cirka 24 vask per flaske. Det vil si under 8 kroner vasken.

Flasken er laget av 100% resirkulert papp og avispapir. Den kan komposteres og resirkuleres med papir, eller kastes i blomsterbedet eller komposten (hvis du driver med det). Den tynne posen på innsiden resulterer i 70% mindre plast enn andre harde plastflasker. Den er siste skrik fra California og vi er de første i Norden som bruker den.

Duftene er økologiske og du kan velge mellom agurk&mynte, lavendel eller snø.

Caroline Heyerdahl signatur

  • Ingredienser
  • Produktbeskrivelse

Ingredients

5-15 %: potassium cocoate (vaskestoff fra kokosnøtt), etanol, ikke-ioniske vaskestoffer.

Under 5 %: anioniske vaskestoffer, natriumsitrat, amfoterisk vaskestoff fra sukkerroe, sitronsyre, naturlig parfyme/parfum.

Allergen:
lavendel: linalool. Kan gi en allergisk reaksjon.
agurk&mynte: benzyl salicylate
snø: citral, limonene, linalool. Inneholder (R)-p-Menta-1,8-dien. Kan gi en allergisk reaksjon.

pH-verdi:
tøyvask: 6-6.5

Vil du lese mer om ingrediensene i C coaps? Vennligst se vår produktinformasjon.

Detaljer

Kan man bli glad av forpakninger?

Jeg jublet i hvert fall da jeg fant en komposterbar flaske som også er laget av resirkulerbart materiale. Den blir til jord. Æresord.

Lille C er først ute i Norden med denne luringen, som også har vunnet flere miljøpriser i California. Denne flasken er nemlig ikke som alle andre, noen har tenkt på hva som skjer når den kastes. Flasken er laget av 100% resirkulert papp og avispapir. Den kan komposteres og resirkuleres med papir, eller slenges i blomsterbedet eller komposten (hvis du driver med det). Posen på innsiden av flasken er laget av hdpe og ldpe, det resulterer i 70% mindre plast enn andre harde plastflasker. Den er siste skrik fra California og vi er de første i Norden som bruker den. Grønn tøyvask i grønn flaske. Og du, vi lager ikke tøymykner fordi vi mener det skader mer enn det gjør godt.

Dosering:

Maskinvask: 1 kork er 40 ml og det er nok til en vanlig vask i vaskemaskin. Det koster en tier per vask, 189 for 1 liter.

85% av norske husholdninger har bløtt vann, har du derimot hardt vann så øk doseringen litt.

Håndvask: 30 ml per 10 liter vann for bløtt vann, 40 ml for hardt vann.

Relaterte produkter