kluter

Vi lager egentlig vaskemidler til hus og hytte og litt til. Men så er det noen hverdagshelter vi er avhengige av og som vi ville dele med deg. Superkluten vår er laget i Tyskland av 70% trecellulose og 30% bomull, og bare det. Ikke noe plast eller syntetisk tøys i våre saker. Den kan vaskes igjen og igjen på alle temperaturer og kan komposteres. C klutene er 100% bomull og sydd i København av gamle gardiner. Resirkulert retro.

Takk for tilliten.

Showing 3 products

 • superklut

  kr 59,00

  Hei denne supre saken er laget i Tyskland for oss av 70% trecellulose og 30% bomull, og bare det. Ikke noe plast eller syntetisk tøys i våre saker. Den kan vaskes igjen og igjen på alle temperaturer og kan komposteres.

  Les mer
 • C klut

  kr 149,00

  Hvor glad kan man bli av en klut?

  Så glad at man får gåsehud. Da min halvt danske venninne Alex ga meg denne i bursdagspresang, tok det ikke lang tid før jeg tok kontakt med Rikke, damen bak klutserien Ragattack. Hun gjør noe jeg liker veldig godt, nemlig å sy om gamle gardiner i bomullsfrotté til de kuleste kluter. Hun har laget en egen serie for C, både med mønstre fra 70-tallet og noen ensfargede. Alle mønstre er ulike og kluten du kjøper vil bli tilfeldig valgt. Vil du plukke selv må du gå til en av våre utmerkede forhandlere rundt i landet.

  Ideen bak Ragattack oppsto i kjølvannet av diskusjonen rundt mikroplast. Den finnes overalt i miljøet, i alt fra mat, drikkevann og kosmetikk. Mye av plasten stammer fra engangskluter som vi benytter igjen og igjen. Kluten blir tynnere og tynnere for hver vask og på den måten forsvinner den bokstavelig talt ut i naturen. Da er det bedre å lage sin egen pære danske klut i morsomme farger og mønstre, som gjør både deg og miljøet gladere.

  100% gjenbruk og 100% gøy spør du meg. Kluten har suveren sugeevne, vaskes på 60 grader og er lett å vri opp.

  Topp presang til alle som føler seg som en oppvridd klut. Ren moro!

  Les mer
 • C oppvaskhåndkle

  kr 59,00

  C oppvaskhåndklær har vært fine duker.

  Så er de vasket (uten skyllemiddel hvis du lurte) og sydd om til et nytt liv som oppvaskhåndkle. Med en stor hempe i hjørnet, og en kul kontrastsøm.

  I København syr Rikke og hennes «piger» dem om og du sørger gjenbruk og arbeidsplasser i Skandinavia ved å velge disse. Oppvaskhåndklærne er også glimrende som servietter.

  De kommer assortert og du kan ikke velge farge, men står det om livet og interiøret så send oss en epost på [email protected], så forsøker vi å hjelpe.

  Les mer

Showing 3 products